Asistenta telefonica:
0725.733.195
Program:
Luni - Vineri: 09 - 17:30
Transport:
Livrare gratuita in toata tara
Acasa Cum functioneaza Beneficii Ingrediente Ce spun clientii nostri Forum Testimoniale
Beneficii

 

Caracteristicele si modul in care actioneaza sunt intr-adevar uimitoare:

 

 

suprima pofta de mancare si senzatia de foame

 

reduce nivelul colesterolului

 

regleaza nivelul zaharului in sange si al grasimii in corp


intareste organismul

 

accelereaza regenerarea celulelor

 

creste nivelul de energie


curata corpul de toxine

 

 

Slim Silhouette imbunatateste toate functiile organismului responsabile cu pierderea in greutate. Efectele folosirii acestei combinatii de ingrediente in procesul de slabire sunt evidente si confirmate de opiniile celor care au folosit produsul.


Corpul uman are nevoie de o multitudine de componente pentru a accelera procesul de slabire.Ele vor asigura reglarea functiilor organismului in asa maniera incat sa arda grasimile mai repede.

Cel mai important ingredient este extractul de Guarana.

 

 

 

 

 

Hoodia Gordonii (şi în special molecula P57 din interiorul plantei) imită efectul pe care îl exercită glucoza asupra celulelor nervoase din creier.

În principiu, Hoodia Gordonii înşeală creierul, dându-i senzaţia de saţietate, chiar dacă organismul nu este sătul. Prin urmare, creierul primeşte informaţia că organismul este plin şi îi taie pofta de mâncare. De fapt, Hoodia Gordonii este şi mai puternică decât glucoza.


Doctorul Richard Dixey din cadrul companiei Phytopharm a explicat cum funcţionează molecula P57:

„O parte a creierului este reprezentată de hipotalamus. În mezencefal se află celule nervoase care detectează glucoza. Atunci când mâncaţi, glicemia creşte datorită mâncării şi aceste celule încep să transmită informaţia că sunteţi sătul. Hoodia Gordonii pare să conţină o molecula mai activă decât glucoza. Ea acţionează asupra mezencefalului şi determină celulele nervoase să transmită informaţia că sunteţi sătul. Dar încă nu aţi mâncat şi nici nu aveţi de gând să o faceţi.”


De asemenea avem nevoie de alimente pentru a supravieţui. Nu vă puteţi înfometa organismul, indiferent de ce cantitate de Hoodia Gordonii consumaţi. La un moment dat, creierul tot îşi va da seama că aveţi nevoie de mâncare ca să trăiţi.

 


Hoodia Gordonii pune capăt „ciugulitului” dintre mese datorat foamei hormonale. Vă doriţi să mâncaţi mese normale atunci când vă este foame cu adevărat şi nu să ciuguliţi din cauza foamei hormonale. Hoodia Gordonii Plus vă poate ajuta să scăpaţi de ambele tipuri de foame. Adevăratul avantaj al consumului de produs este eliminarea poftelor şi a ciugulitului atunci când de fapt nu aveţi nevoie să mâncaţi.Ceea ce face atât de diferit ingredientul Hoodia Gordonii Plus este că funcţionează cu adevărat în lupta împotriva îngrăşării. A slăbi este o ecuaţie simplă. Consumaţi mai puţine calorii decât ardeţi şi veţi slăbi. Produsul vă oferă un ajutor natural împotriva foamei şi deci a aportului caloric. Vă sfătuim să vă alimentaţi în mod corespunzător. Atunci când veţi simţi că vă pierdeţi pofta de mâncare, asiguraţi-vă că organismul dumneavoastă primeşte vitaminele şi mineralele necesare din mâncarea sau din suplimentele alimentare pe care le consumaţi.

 

PS. Ce castigi cumparand produsul nostru:

 

1.Cand cumperi Slim Silhouette primesti gratuit: Manualul de slabit

 

2.Economisesti bani - In loc de 1 flacon: primesti 2 flacoane la doar 119 RON


3.Transportul este gratuit in toata tara.

Acasa ANPC Conditii de utilizare Beneficii Ingrediente Cum cumpar Livrare Contact

Copyright © 2018 Slim Silhouette. Toate drepturile rezervate.